funderingar..

...våran bil är tydligen inte gjord för kyla.. varenda gång graderna sjunkit under 20 grader så har bilen pajat.. samma fel alla gånger dessutom, så nu har vi haft den på verkstaden för tredje gången på två månader... men nu hoppas vi att den ska vara rustad för, och klara av Åreklimatet..

...Är inte meningen med en morgontiding att man ska läsa den på morgonen?? Jag antar att Åre ligger för långt bort från "stan" för att kunna leverera tidningen innan jag går till jobbet på morgonen. Så jag får läsa tidingen på kvällen när jag kommer hem. Tror vi säger upp prenumerationen efter att denhär gratismånaden är avklarad.

...Jag trodde att alla som bor/jobbar i och runt Åre viste vad gott värdskap är för nått. Ta tillexempel busschauffören som kör den bussen jag brukar ta hem från jobbet de fredagar jag jobbar.. han hälsar på alla nya passagerar och hälsar oss välkoma ombord när vi kliver på. Det är sånt som gör att man verkligen vill åka buss. Men sen finns det en annan buschaufför, som jag tyvärr åker oftare med. Han är så ointresserad av oss passagerare att han får mig vilja lägga mig framför bussen istället för att gå på bussen och betala för att få åka med honom.. usch! 

...Mage-rumpa-lår passet på Gold´s är det bästa som finns! Idag fick vi tillochmed geléhjärtan efter passet av Mia som är instruktör, bara för att det är alla hjärtans dag på söndag! Jag vill ha fredag hela veckan!

helg igen

då ver det tre lediga dagar igen! Härligt härligt!
Gårdagen var seg.. väldigt seg. fick bara fyra timmars sömn natten till igår, så jag var verkligen inte på topp i går på jobbet. Anledningen till den korta sömnen var att jag och två jobbarkompisar var iväg och busade lite med en annan jobbarkompis som fyllde år igår. Vi satte upp en stor skylt utanför hennes hus. Och eftersom det är ganska långa avstånd så kom jag hem vid 1 på natten och klockan ringde igen kl 5.. så det var ganska skönt att inte ha några egna patienter på jobbet..!

Äntligen verkar det som om kylan släppt lite.. det vara bara minus 5 grader i morse.. skönt!
Så jag hoppas på solsken i morgon, för då ska jag ut i backarna hela dagen!

Nus ka jag ta och göra mig iordning för gymmet.. ska på pass nu som heter mage-rumpa-lår, låter som omd et kommer bli jobbigt, men välbehövligt!

work out

har börjat träna på gym nu!
Har aldrig gjort det förut.. och det behövdes ju inte när jag dansade flera dagar i veckan.. men nu behövs det verkligen!
Köpte kortet förra måndagen, men då var jag ju fortfarande lite förkyld, så jag tyckte det var onödigt att riskera nått genom att börja träna när jag var lite krasslig.
Men jag började i fredags och har redan varit där fyra dagar sedan dess!! Beroendeframkallande?! Nähe!
Så det är lite surt att jag jobbar så långa dagar.. men jag hinner iallafall med danspasset som är på måndagkvällar.
Var på det igår.. danspasset alltså.. och jag märkte att jag har tappat ganska mycket sedan gymnasiet.. haha.. vart tog kordinationen vägen liksom?! och shit vad svårt det helt plötsligt var att göra en snygg snurr.. fast i det fallet skyller jag på skorna!

Fan va härligt det är med ordentlig tränbingsvärk!!!

RSS 2.0