trötter

okej.. jag bad om att få en skön dag idag... inte en seg dag!
..så tänkte jag när jag va på jobbet och klockan var runt 15.00.. då hade jag bara haft en patient på hela dagen.
Sen kom dagens sita patient.. och då fick jag att göra... haha, istället för att ha saker att göra utspritt på hela dagen, så kom allt på en gång. Suck!

Så nu är jag lite extra trött.
Ska nog hoppa in å duscha, och sen bädda ner mig i sängen snart!


hur är det möjligt?!

hur kan man vara så trött, och ändå inte kunna sova ordetligt?!
Jag är sjukt trött. ändå vaknar jag runt 4 och kan inte somna om... suck!
i kväll ska jag lägga mig direkt efter att jag ätit middag tror jag.. lär ju behövas iallafall!

Annars var det en skön start på veckan igår. hade bara hälften så många patienter som jag brukar ha. så det var lugnt och skönt kan man säga!
Hoppas att denhär dagen blir lika skön!


måste sova nu!

Sitter och kollar på Johan Falk på TV4 nu.. eller ja, jag kikar till på tv:n när det smäller till eller händer nått speciellt.. haha!

Måste bara gå och lägga mig snart.. har legat och dragit mig så jäkla länge på mornarna nu bara, så det känns som att jag kommer vara sjukt trött när klockan ringer 05.00 i morgon bitti...
Jag somnar alltid till ett par gånger på bussen till jobbet, och i morgon finns väll risken att jag vaknar upp i krokom eller östersund.. haha. kanske skulle ställa klockan på mobilen, så jag kliver av på rätt hållplats...


Efter dehär kalla dagarna längtar vi tillbaka till sommaren:

 


tjugotio

2010 är det nu ju!

En härlig nyårsafton här i Åre... vi var på middag tillsammans med uffe och sara hos daniel och sofie. trevligt! Bor ju ganska bra, när det gäller utsikten över Åre by. Perfekt ställe när man vill se så mycket raketer som möjligt!

Det var varit riktigt, riktigt kallt här i flera dagar nu. runt -30 grader har det varit i nästan en vecka nu. Och enligt väderleksprognosen så skulle det bli bara ett par minusgrader nu i helgen, men kylan har bitit sig kvar och vi har haft runt -20 grader både i går och idag... så skidåkningen som var planerad skippade vi... det är det som är födelen med säsongskort! Man slipper känna sig tvingad att ge sig ut i backarna... Fast jag kan tänka mig att det var varit riktigt fint en bit upp på berget. men usch så kallt! inte värt det!


RSS 2.0