rimfrost

i går var det så himla fint när jag gick ner till bussen på morgonen. Helt stjärnklart, starkt sken från månen och rimfrost i träden. dessutom var det som om det glittrade i luften av rimfrost. Riktigt mysigt! Och då blev det lite lättare att gå till bussen i kylan.


I går hade vi besök av Sara och Tinka här!
Tuss och Bagheera var inte överförtjusta av besöket kan man ju säga. Tussan låg och morrade åt Tinka så fort hon rörde sig.. haha, men hon är ju så nyfiken den lilla kissen, så hon följde ju efter Tinka vart hon än gick.
Förutom Tinka, så var det trevligt att ha Sara här. Kommer förhoppningsvis bli tätare träffar när vi snart blir grannar!
Så i morse var det riktigt segt att gå till jobbet, eftersom det blev lite sent i går kväll.. eller ja, sent för att vara jag. så det blev bara 5 timmars sömn i natt.. skulle vilja lägga mig extra tidigt i kväll för att kompensera lite. Men det är ju Greys Anatomy på tv i kväll, och det kan inte missas!

Ska ta och laga lite mat åt min älskling nu, som är iväg och skejtar(!) nu. hoppas han kommer hem med alla ben på rätt ställe..

vinter?

Funderar på om snön är här för att stanna nu. eller om den försvinner om några dagar igen.
Det har iallafall snöat hela förmiddagen här, så nu är hela byn snötäckt.
Och det blir ju så mycket ljusare ute! Skönt!
Så nu är det bara vänta på att skidsäsongen ska sätta fart!

Längtar till den 1 december!!
Längtar sjukt mycket!

RSS 2.0