Lycka


Ibland kan jag sitta å fundera på saker, å så kommer jag på.. .här sitter jag, i Åre med ett fast jobb som Tandhygienist.. Allt dethär som kändes så himla långt bort för bara några månader sedan.. det är verklighet, MIN verklighet!
Då skrattar jag till lite för mig själv.
Sitter jag dessutom i vardags rummet där vi har en underbar utsikt över Åresjön och Renfjället så infinner sig världens lyckorus i hela mig.

Ibland är livet underbart!


Kommentarer
Postat av: Lycklig svärmor

2009-08-19 @ 19:44:01
Postat av: Lycklig svärmor

Med risk för att det kommer in två gånger men bättre det än ingen gång:::::

Man blir så glad när man hör att verkligheten hunnit ifatt o att det låter som ett lyckorus. Ni vet en optimist ser en uppgift i varje svårighet som går att lösa en pessimist ser ett problem i allt. Livet är till för att levas medan man är ung. Puss o kram Ps hoppas mitt första inlägg kommer med för det lät bättre än detta men minnet är kort på gamla tanter.

2009-08-19 @ 19:46:36
Postat av: sandra

oki avd synd , hoppas att han kommer hem snart igenja det e sååå mysigt , älskar verkligen de,t varför tränar du inte längre?

allt e bara bra sj?

kram

2009-08-19 @ 20:04:09
URL: http://vardagslyckan.blogg.se/
Postat av: alex

livet är vad man gör det. Lite flyt skadar inte men känn verkligen att du förtjänar att vara dr du är. Du och andré kommer komma långt. är grymt stolt att känna er och tycker att ni är bra förebilder. Åre är världens bästa ort. Så är det bara:) Snart ska nog fredrik inse det med. Plugg och skapande av förutsättningar kommer först.

Kramar från oss på lidingö

2009-08-20 @ 10:06:00
Postat av: sandra

godmorgon händer idag då?

kram

2009-08-20 @ 11:16:10
URL: http://vardagslyckan.blogg.se/
Postat av: Martina

Hejsan, lust att följa varandra via bloglovin? I så fall så kan du skriva tillbaka till mig när du lagt till mig så lägger jag till dig :)

Ha en bra lördag :)

2009-08-22 @ 12:14:03
URL: http://miniimartina.blogg.se/
Postat av: Ulltussen

Jag förstår din lycka över ett fast jobb på en sådan plats. Åre är magiskt härligt och erbjuder väldigt mycket. Jag har bara upplevt vintrarna där så jag har förmodligen missat hälften eller mer av vad som finns. Men skulle väldigt gärna bo närmare Åre iaf vintertid. Nu har vi 50 mil. Skulle det komma ut ett ort.teknikerjobb skulle jag inte var sen att söka, det lovar jag!

2009-08-22 @ 22:35:33
URL: http://ulltussen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0