hemma igen!

Nu är vi hemma igen, efter midsommarfirandet på Torsö.
Det var som vanligt mycket trevligt!!!

Tinta, min Morbrors fru kom hem från Afghanistan i går, så det var extra trevligt att träffa henne!
Det var lite synd bara att vädret var som det var... blåste och var kallt.. Som tur är så sitter vi alltid på logen och käkar midsommarmaten, så vi stördes ju inte så mycket av blåsten.

Måste bara berätta att mitt lag vann tipspromenaden med fyrkamp, som vi gick innan maten. Vi blev indelade i lag med färdiga lagnamn, vårat lag bestog av mig, pappa, jörgen och johanna och vi fick heta TT (TuristTaikons). Jens och Emil hade knåpat ihop ett par riktigt knepiga frågor, men det stoppade inte oss! Fyrkampen var också kul, med stövel-, boll-, tärnings- och pilkastning.

Efter maten när vi inte hade nått annat för oss satt vi och dummade oss och tog massa knäppa kort, var riktigt kul! Kommer lite fina kort från det längre ner.

Den traditionsenliga korvgrillningen på natten fick vi dock flytta utifrån in till ett militärtält som killarna satte upp. Det var varmt och gött där inne!

När det blev långtråkigt på logen gick jag, Adde, Jens, Malin, Emil och Sara in till huset och busringde.. jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde då! Speciellt när Jens ringde till 118100 och frågade efter nummret till en bekant. Han va så jäkla rolig! Och killen på 118100 var så jäkla proffsig som inte började skratta, så som Jens höll på och dummade sig. Som sagt det var det roligaste på hela kvällen. Ska även säga det att vi ringde bara till personer vi känner. Vi fick även bekräftat ett par gånger att mekonomen i falun ligger på ryckepungsvägen 1. Fattar inte att det kan vara så otroligt kul, fast att vi redan visste att den låg där så ringde vi som sagt ett antal gånger å frågade.. jaja, kul var det iallafall!

Köpte massa fina sjalar som Tinta och Pelle hade med sig från Afghanistan. De är så fina och sköna!!

På vägen hem från Torsö stannade vi till i Lyrestad och tittade på Jens och Malins nyinköpta hus.
Lyrestads högsta läge förövrigt!
Det blir säkert fint när de renoverat och gjort iordning det som de vill ha det.

Här kommer lite bilder från helgen, ni får ursäkta den bristfälliga kvaliteten.

       

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0